*** VANAF 11 MEI 2020 MOGEN WIJ JULLIE TERUG ONTVANGEN OP KANTOOR EN ZIJN PLAATSBEZOEKEN OPNIEUW MOGELIJK *** naar nieuws overzicht

27 April 2020

 

Contacteer ons NU reeds om uw afspraak in te plannen vanaf 11/05/2020!

We zijn telefonisch te bereiken op nr 054/50.16.50 en via email= info@denderimmo.be 

 

 

Om de heropstart zo vlot mogelijk te laten verlopen en om U spoedig en efficiënt te kunnen begeleiden bij de verkoop en/of verhuur van uw pand of andere afspraak, raden wij U aan om nu reeds een plaatsje in uw en onze agenda te reserveren.

Zelf zullen wij iedereen die ons de afgelopen weken heeft gecontacteerd voor afspraak en/of plaatsbezoek deze week nog telefonisch of via email trachten te bereiken.

Het spreekt voor zich dat de regels rond fysical/social distancing en handhygiëne strikt dienen te worden opgevolgd. Handen schudden zal nog niet voor meteen zijn.

 

Hieronder noteren we nog even de richtlijnen welke via de nationale veiligheidsraad aan het BIV werden bezorgd en waaraan wij ons dienen te houden.

Hou het veilig en gezond en tot binnenkort!

 

 

 

 

 

 

 

 

Versoepeling: vastgoedkantoren B2C kunnen openen vanaf 11 mei

Op de persconferentie van 24 april heeft de Nationale Veiligheidsraad haar exit-strategie toegelicht. Deze zal progressief verlopen en rolt zich uit in drie fases: fase 1a op 4 mei, fase 1b op 11 mei, fase 2 op 18 mei en uiteindelijk fase 3 ten vroegste op 8 juni. Elke fase zal worden geëvalueerd alvorens te kunnen overgaan naar een volgende fase, of om de maatregelen terug te versterken.

Heropstart B2C: 11 mei
De vastgoedkantoren B2C vallen onder fase 1b en kunnen op 11 mei starten! Dit betekent dus dat je op 11 mei, en niet vroeger je activiteiten op het terrein kan hervatten en je kantoor kan heropenen. De heropstart verloopt onder strikte voorwaarden, waarbij je zeker al de social distancing en de hygiëne-maatregelen ten aanzien van personeel en klanten zal moeten naleven. De heropstart gebeurt in nauw overleg met de sector en de sociale partners. In tussentijd herinneren we eraan dat je kantoor gesloten moet blijven en dat fysieke plaatsbezoeken met particulieren nog steeds verboden zijn! Professionele verplaatsingen daarentegen zijn wel toegestaan (bv. waardebepalingen en het nemen van foto's en virtuele plaatsbezoeken voor zover dit contactloos kan gebeuren).

Heropstart B2B: 4 mei
De B2B-diensten, zoals kantoren die inzetten op vastgoed voor professionelen als bedrijfspanden en kantoorruimtes kunnen heropstarten vanaf 4 mei, wederom mits naleving van social distancing en de hygiënemaatregelen. De heropstart van zowel B2B als B2C zal in nauw overleg met de sector gebeuren alsook met de sociale partners.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons