Nieuws

*** VANAF 11 MEI 2020 MOGEN WIJ JULLIE TERUG ONTVANGEN OP KANTOOR EN ZIJN PLAATSBEZOEKEN OPNIEUW MOGELIJK ***

27 April 2020

Beste Klant, ons en jullie geduld werd omwille van Corona en in kader van de volksgezondheid danig op de proef gesteld! Binnenkort treden de versoepelingsmaatregelen in werking en mogen wij onze werkzaamheden hervatten.

Lees meer

*** GEEN FYSISCHE AFSPRAKEN MOGELIJK WEGENS CORONA *** CONTACTEER ONS GERUST OP EEN VEILIGE MANIER VIA EMAIL OF TELEFOON ***

01 April 2020

Door de verscherpte maatregelen die op 17 maart werden afgekondigd dienen alle niet-essentiële handelszaken de deuren tijdelijk te sluiten! Dit betekent dus ook de vastgoedkantoren, zowel in het weekend als tijdens de week.

Lees meer

UPDATE *** STRIJD TEGEN CORONAVIRUS *** UPDATE ***

19 Maart 2020

Beste klant, ingevolge de nieuw uitgevaardigde maatregelen door de overheid in strijd tegen het Covid-19 virus en om verdere verspreiding tegen te gaan, zal ons kantoor gesloten zijn t.e.m. 3 mei 2020.

Lees meer

Vastgoedkantoren kennen integrale weekendsluiting

16 Maart 2020

Deze ochtend bevestigde men bij de FOD Economie dat vastgoedkantoren wel degelijk moeten sluiten in het weekend en dit volledig! Dat betekent dat er niet op afspraak gewerkt kan worden.

Lees meer

EEN GEZOND EN SUCCESVOL 2020 GEWENST !!!

03 Januari 2020

Dank aan al onze klanten, eigenaars, kopers, verhuurders, huurders, investeerders,...

Lees meer

WOONBONUS AFGESCHAFT IN VLAANDEREN VANAF 1 JANUARI 2020

04 Oktober 2019

Registratierecht van 7 naar 6 % (onder voorwaarden)

Lees meer

6 goede redenen waarom beleggen in vastgoed zo interessant is!

18 Juli 2019

Een spaarboekje brengt vandaag de dag nog bitter weinig op. Beleggen in aandelen is dikwijls risicovol. Om uw spaarcenten te laten renderen is investeren in vastgoed een goed idee! Investeren in vastgoed geeft U als eigenaar financiële zekerheid en met de maandelijkse huurinkomsten realiseert U een mooie opbrengst. Daarom 6 x waarom...

Lees meer

NIEUWE COLLEGA GEZOCHT !

13 November 2018

GEZOCHT: Gemotiveerde BIV-makelaar op zelfstandige basis om ons team te versterken.

Lees meer

Voorwaarden verlaging van registratierechten bij ingrijpende energetische renovatie

18 September 2018

Goed nieuws voor wie een bestaande woning koopt en die binnen de 5 jaar ingrijpend energetisch renoveert. Deze korting vóór de start van de werken geeft u meer kapitaalkracht om te investeren in een energiezuinige woning. Spreek er uw notaris over aan, zodat hij of zij dat opneemt in uw notariële akte.

Lees meer

NIEUWE REGELING REGISTRATIERECHTEN BIJ VERKOOP IN VLAANDEREN VANAF 1 JUNI 2018

26 Juni 2018

Sinds 1 juni 2018 geldt er een nieuw verlaagd tarief van 7 procent voor de aankoop van de gezinswoning. Wij lichten deze even toe!

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons