Wij verwelkomen 'Verhasselt Invest' als nieuwe partner. Maak kennis met: 'Verhasselt by Denderimmo' naar nieuws overzicht

13 Juni 2024

In een eerste fase zullen de verhuuractiviteiten worden geïntegreerd in de dagelijkse werking van Denderimmo.

Verhasselt Invest zal zich op zijn beurt meer toeleggen op complexere vastgoedtransacties met oog voor hun financiële en fiscale implicaties (zoals o.a. patrimoniumvennootschappen, eigendom in onverdeeldheid,..).

Op termijn zullen beide kantoren onder eenzelfde vlag opereren voor hun verkoop- en verhuurtransacties.

Steven De Braekeleer (bestuurder Denderimmo):

Al van bij de eerste gesprekken was ik onder de indruk van de vakkennis, ervaring en professionele bagage van Jozef Verhasselt. Iemand die beroepsernst en kennis van dossiers hoog in het vaandel draagt. Wij zijn verheugd dat we de ervaring van Jozef en zijn uitgebreid netwerk nog enkele jaren aan boord kunnen houden. Door onze regio’s te koppelen en onze werking verder te optimaliseren streven we naar een nog klantgerichtere dienstverlening voor onze huidige en toekomstige klanten. 

 Jozef Verhasselt (bestuurder Verhasselt Invest):

Als bestuurder van Verhasselt Invest heb ik steeds gestreefd naar een persoonlijke, deskundige aanpak. Deze samenwerking zorgt er voor dat ik mij volop kan focussen op de complexere dossiers.. Uiteraard stel ik mijn jarenlange ervaring ter beschikking en blijf ik betrokken bij de afhandeling van de verschillende vastgoedtransacties.

 

Nieuwe dossiers in de regio Galmaarden-Herne-Tollembeek-Denderwindeke krijgen alvast het label 'Verhasselt by Denderimmo'

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons