Van harte welkom op onze nieuwe locatie te 9450 Haaltert, Wilgenstraat 15/4 naar nieuws overzicht

03 Januari 2022

De wereld verandert continu en het vastgoedlandschap evenzeer!

Covid-19 heeft er voor gezorgd dat we met z'n allen toch op een andere manier in het leven staan dan voorheen. Waar we vroeger vrolijk en onbezonnen samen kwamen in cafés, feestzalen en op grote evenementen...zijn we nu toch wat voorzichtiger en terughoudender in onze contacten. Veiligheid staat voorop en terecht!

We werkten sinds het begin van de pandemie reeds grotendeels op afspraak en we stellen vast dat dit werkt! Door al onze klanten individueel te ontvangen kunnen we optimaal de tijd nemen om te luisteren naar uw verhaal en U in alle vertrouwen het beste advies mee te geven voor de verkoop en/of verhuur van uw vastgoed, nieuwbouw als investering, verkaveling van uw grond(en) en andere vastgoedgerelateerde zaken.

Vanuit ons nieuw kantoor trekken we nog meer en volop de kaart van de persoonlijke en professionele aanpak! Wij willen niet de dertiende in een dozijn zijn. Uw tijd is kostbaar, uw vastgoed waardevol...wij staan en zijn klaar om U nog beter te ontvangen, helpen en begeleiden bij alles wat met vastgoed te maken heeft!

 

U denkt er aan om te verhuren, kopen, verkopen, te investeren of te bouwen of U hebt nood aan advies voor uw toekomstige plannen? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek en kennismaking. De koffie staat altijd voor U klaar. Tot binnenkort!

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons