Diensten

Uw eigendom verkopen

EEN SNELLE EN ZORGELOZE VERKOOP DANKZIJ HET 5-STAPPENPLAN !

 

1.Waardebepaling:

Een correcte prijsbepaling van uw eigendom is van cruciaal belang voor het verdere verloop van de transactie. Wij kennen de markt door en door en hebben de noodzakelijke expertise in huis om elk type vastgoed correct te waarderen. Een juiste prijszetting bij aanvang van de verkoop is essentieel voor het verdere verloop en het resultaat van uw verkoop.

2. Dossiersamenstelling:

Een goede verkoop lukt enkel als wij als bemiddelaar 100 % geïnformeerd zijn over uw eigendom. Wij stellen dan ook samen met U en uw notaris een zo volledig mogelijk dossier samen zodat niets aan het toeval overgelaten wordt. Deze samenstelling omvat ondermeer het bodemattest, het energieprestatiecertificaat, de elektriciteitskeuring, de stedenbouwkundige en milieu-inlichtingen, de kadastrale gegevens, de nodige documenten in verband met de mede-eigendom in het geval van de verkoop van een appartement…Kortom, uw koper wordt door ons steeds volledig geïnformeerd zodat u als verkoper volledig voldoet aan alle wettelijke vereisten voor de verkoop van uw onroerend goed.

3. Publiciteit:

Wij zorgen ervoor dat uw onroerend goed in de kijker wordt geplaatst in diverse media, waarbij we per dossier kijken wat de meest aangewezen manier is om uw pand bij het juiste publiek aan te bieden. Op die manier brengen wij de écht geïnteresseerde kandidaat-kopers naar uw eigendom. Uitgangspunt hierbij is de uitgebreide fotoreportage en de op maat gemaakte beschrijving van uw eigendom, waar wij bijzonder veel aandacht aan besteden.

4. Bezoeken met als doel: een vlotte VERKOOP 

Alle geïnteresseerde kandidaat-kopers worden van het eerste contact, tot bezoek en uiteindelijke koop grondig opgevolgd en geïnformeerd. Sommige kandidaat-kopers hebben op een bepaald moment het juiste zetje nodig om het gepaste bod uit te brengen. Wij begeleiden en adviseren en zorgen er voor dat we U het hoogst haalbare bod kunnen voorleggen voor uw eigendom. Indien wij er toch niet in zouden slagen om een koper te vinden voor uw eigendom binnen de ons gegeven opdracht, bent u ons geen enkel commissieloon verschuldigd. "Geen resultaat, geen kosten" Het spreekt voor zich dat wij alles uit de kast halen om uw woning te verkopen en U tevreden te stellen!

5. Begeleiding van compromis tot akte

Wanneer wij een geschikte koper voor uw eigendom gevonden hebben begeleiden wij U tijdens de volledige periode tot het verlijden van de akte. Ook daarna kan U steeds bij ons terecht voor advies. Want ook na volledige afhandeling van uw verkoopdossier blijft U onze Klant!

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons