VERHUREN ZONDER ZORGEN +++ PRIVAAT BEHEER / RENTMEESTERSCHAP +++ WWW.DEVASTGOEDPARTNER.BE naar nieuws overzicht

30 Augustus 2019

 

Waarom is samenwerken met de VP als rentmeester voor U de beste oplossing?
 
Het is ons streefdoel om uw vastgoed duurzaam te beheren. Als rentmeester waken wij over uw rendement. In de praktijk stellen we vast dat bepaalde eigendommen na een aantal jaren moeilijker of aan een lagere prijs verhuurd worden.

Buiten het dagelijks beheer, waarin we alle zorgen van U overnemen, werken wij voor onze klant een strategie en meerjarenplan uit waarin toekomstige noodzakelijke kosten worden begroot zodat U niet voor verrassingen komt te staan. Ons professioneel beheer resulteert in een optimale waarde en rendement van uw eigendom of vastgoedportefeuille. Op een transparante manier wordt U periodiek op de hoogte gehouden en bij aankoop van nieuw vastgoed kan U rekenen op ons professioneel advies!
 
 
Hoe kunnen wij U helpen? Wij nemen alle zorgen van U over!

Zorgeloos verhuren, zonder stress…het is de droom van iedere eigenaar-verhuurder.

In de praktijk is er bezorgdheid onder de verhuurders. We horen vaak het volgende: “Verhuren, het is ook iets..wat als de huurder mijn woning afbreekt of wat als er niet meer betaald wordt? Wat dan? Krijg ze dan nog maar eens buiten…”

Met de Vastgoedpartner als rentmeester kan U gerust ontzorgen en tijd maken voor andere zaken. Ons takenpakket is zeer compleet. We zorgen voor een volledig administratief-financieel, alsook technisch beheer en we zorgen voor een optimaal rendement op langere termijn.
 
 
Praktisch, hoe werken wij?
  
Bij aanvang maken we eerst een grondige analyse van uw eigendom(men) voor verhuur. Wij gaan ter plekke en maken kennis met uw huurder en maken meteen de nodige afspraken. We bekijken of er herstellingen dienen te worden ingepland op korte of langere termijn. Indien nodig zoeken we een geschikte huurder voor uw pand. Na opmaak van ons administratief dossier zijn we klaar om alle beslommeringen van U over te nemen en kunnen we starten met onze kerntaken.
 
 

Kent U het huidige rendement van uw verhuurd goed?

Weet U graag of er nog ruimte is voor verbetering?

Wil U ook verhuren zonder zorgen?

 

Contacteer ons dan voor een GRATIS basisanalyse van uw verhuurde eigendom(men).

 

BEL: 054 50 16 50 of vul onze contactpagina in op onze site:

                       www.devastgoedpartner.be


 
  

 
 

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons